Studiebesök på Orkla Foods Sveriges HR-avdelning

Onsdagen den 25 maj så anordnar Cefyrekon ett studiebesök för våra medlemmar på Orkla Foods Sveriges nya huvudkontor i (Dockan) Malmö. Vi kommer där bli välkomnade av företagets HR-manager Camilla Benckert. Hon kommer presentera Orkla Foods Sverige, deras HR-avdelning och om deras speciella fokus på Performance Management. Det kommer under besökets gång finnas tid för frågestund och fika. Det kommer även bjudas på lunch under dagen. Transport kommer att ske med hyrbilar ifrån (Campus) Kristianstad klockan 10.00. Vi räknar med att vara tillbaka i Kristianstad ca 17.00.

Hela idén med studiebesöket grundar sig i att många i vår utbildning undrar ”Vad jobbar man egentligen med när man är klar? Hur går HR-arbetet egentligen till”? Vi inom Cefyrekon vill gärna hjälpa våra medlemmar med att få svar på detta, och studiebesöket på Orkla Foods Sverige tror vi kan bidra till att få mer klarhet i dessa frågor.

Det kommer vara begränsat till 10 personer som får möjlighet att följa med, och det är först till kvarn som gäller. För att anmäla dig, skicka ett mail till viceordforande.pu@cefyrekon.se med namn, klass och ev. allergier.

När:
Onsdag 25 maj 2016 klockan 10:00 – 17:00

Var:
Malmö (Dockan) men avgång från campus klockan 10:00 (mer information närmare tiden)

Vem:
PA-studenter på HKR

Pris:
GRATIS

Anmälan:
Mail till viceordforande.pu@cefyrekon.se

Kommentera

Kontakt

Cefyrekon
Elmetorpsvägen 15
Hus 13, våning 2
291 88 Kristianstad

Copyright Grafix Studio webbdesign 2013