Rekrytering

Rekryteringsprocessen går i huvudsak till enligt följande:
Vid rekrytering kommer Cefyrekon att ta kontakt med medlemmar via sociala medier och hemsidan. Medlemmar kommer kunna ansöka om att gå på intervju där ett standardformulär följs. Därefter tar rekryteringsgruppen ett enskilt beslut om vem/vilka som tillsätts.

 

Cefyrekon söker ny styrelse för mandatperioden 2018

Vi letar nya driva eldsjälar som vill arbeta för föreningens fortsatta utveckling. När man sitter på en post i styrelsen är man med i en gemenskap som alla arbetar hårt för samma mål. Man omringas av engagerade människor, både i den egna föreningen och i alla andra liknande föreningar i Sverige. Det är dessa människor som i framtiden kommer ha chans på de bästa jobben och lyckas i karriären, och du får en unik möjlighet att skapa dig ett kontakt med alla dessa målmedvetna och drivna människor.

Cefyrekon samarbetar med företag som Grant Thornton, Länsförsäkringar, Unionen med flera och att arbeta för oss ger dig en speciell kontakt med dessa företag. Man blir otroligt inspirerad av att omringas av alla dessa underbara människor och kanske till och med skapar sig vänner för livet.

Man får erfarenheter man kan använda i sin framtida yrkesroll, olika beroende på vad du vill jobba med i framtiden. Vill du bli VD, verksamhetschef eller personalchef? Då kanske du ska söka posten som Ordförande eller vice ordförande och på så sätt få ett ledarskapserfarenheter, som krävs för att kunna söka en chefsbefattning. Vill du jobba som revisor? Ja, då är det otroligt meriterande att ha jobbat med bokföring, budgetarbete, fakturering och bokslutsarbete under ett år i Skatte-utskottet. Är ett jobb som marknadsförare/varumärkesansvarig något du drömmer om? Ansök då till Marknadsföringsutskottet!

Låter det intressant? Skicka din ansökan till valberedningen@cefyrekon.se senast söndagen den 15 november.
Har du frågor om de olika posterna eller om arbetet i styrelsen? Kontakta den sittande ordförande via ordforande@cefyrekon.se

Mer info om de olika utskotten finner du här

 

 

Vi söker löpande projekt och projektgrupper. Om du har någon idé att pitcha för oss, kontakta Cefyrekons ordförande på ordforande@cefyrekon.se.

Kontakt

Cefyrekon
Elmetorpsvägen 15
Hus 13, våning 2
291 88 Kristianstad

Copyright Grafix Studio webbdesign 2013