Rekrytering

Rekryteringsprocessen går i huvudsak till enligt följande:
Vid rekrytering kommer Cefyrekon att ta kontakt med medlemmar via sociala medier och hemsidan. Medlemmar kommer kunna ansöka om att gå på intervju där ett standardformulär följs. Därefter tar rekryteringsgruppen ett enskilt beslut om vem/vilka som tillsätts.

Cefyrekon söker:

 • Styrelsemedlem i sociala utskottet
 • Projektgrupp för RR-dagen med följande ansvarsområden:
  – logistik
  – marknadsföring
  – näringsliv
  – sponsring
 • Valberedning

Styrelsemedlem sociala utskottet sökes
Efter en underbar inspark rivstartar Cefyrekons styrelse med att gå ut för att rekrytera en ny styrelsemedlem. Cefyrekon söker efter en engagerad person som känner att den vill bidra mer till det studiesociala livet på Högskolan.

Den plats som för tillfället är vakant är en post i det sociala utskottet. I det sociala utskottet arrangerar du tillsammans med din utskottsmedlem sociala aktiviteter i medlemmarnas intressen. Genom det sociala utskottet lär du dig väldigt mycket om planering av event. Du skapar även kontakter i arbetslivet samtidigt som du får en god gemenskap via styrelsen.

Tycker du att det är kul att organisera sociala evenemang? Skulle termen ”kreativ festfixare” passa in på dig? Då ska just du söka till det sociala utskottet!

Skicka in din ansökan med namn, klass, årskurs, mail och telefonnummer till ordforande.pu@cefyrekon.se, sista anmälningsdag är söndag den 8/10.

 

Projektgrupp för RR-dagen HT17 sökes

Cefyrekon arbetar kontinuerligt med att externt gå utanför skolans väggar och nå ut till näringslivet och det arbetsliv som stundar i framtiden. Detta sker bland annat genom våra olika arbetsmarknadsdagar. Nu söker vi drivna och engagerade studenter som är manade att anordna en av dessa dagar under vårterminen 2017: Redovisning- och revisionsdagen. Syftet med projektet är att bjuda in företag och föreläsare som kan vara relevanta till en arbetsmarknadsdag. Arbetsmarknadsdagens innehåll bestäms mycket utifrån projektgruppens preferenser och kan bland annat bestå av mässdag, workshop, föreläsning, osv.

Nedan följer en kort beskrivning om vad varje ansvarsområde och roll innebär.

Projektledare: Den person som har det primära ansvaret och de största befogenheterna att fatta beslut om eventet. Ska leda projektet framåt tillsammans med sin projektgrupp och se till så att allt logistiskt flyter på.

Näringslivsansvarig: Den person som har den externa kontakten med företag och andra samarbetspartners för dagen. Näringslivsansvarige är även den som knyter kontakt med eventuella gästföreläsare och fortlöpande håller koll på eventets mail.

Sponsringsansvarig: Den person som har den externa kontakten med företag med fokus att hitta sponsorer och samarbetspartners till dagen.

 

Om detta låter intressant och utvecklande för just DIG så tveka inte. Sök några av posterna ovan. Skicka ett mail till ordforande.pu@cefyrekon.se där du skriver ditt namn, klass och vilken roll du söker till, senast söndag den 8/10. Det går att söka mer än en post/person. Se då bara till att detta framgår tydligt i ditt mail. Vid eventuella frågor, skriv till ordforande@cefyrekon.se.

Vi ser fram emot din ansökan.

 

Valberedning inför mandatperioden 2018

Just nu pågår sökandet för fullt efter Cefyrekons valberedning inför mandatperioden 2018.

Vad är då en valberedning? Jo, det är en grupp medlemmar som får till uppgift att under en viss period arbeta fram förslag av nya kandidater som är lämpliga att sitta i styrelsen. En valberedning har en central roll i en ideell förening.

Men vad gör egentligen en valberedning? Valberedningens främsta arbetsuppgift är att ge förslag till nya förtroendevalda i en styrelse. Och som ni hör på namnet förbereder de valet. Vilket val tänker ni då? Jo, självklart valet av Cefyrekons styrelse 2018, årets viktigaste val för Cefyrekons medlemmar!

Valberedningens arbete går helt enkelt ut på att hitta lämpliga kandidater till Cefyrekons nästa styrelse. De läser igenom alla ansökningar till styrelsen 2018 för att sedan intervjua kandidaterna. Till sist kommer valberedningen gemensamt fram till ett förslag av en komplett styrelse. På Cefyrekons årsmöte under vintern presenteras de kandidater som valberedningen anser ska utgöra Cefyrekons styrelse 2018.

Tänk vilken erfarenhet det är, att få vara den som rekryterar! Ta nu chansen att få denna erfarenhet du med och samtidigt utföra ett av de viktigaste uppdragen en Cefyrekonmedlem kan göra! Detta är en fantastisk chans som ni bara inte får missa!

Är du intresserad av att ansöka till valberedningen? Skicka då iväg ett mail till ordfornade.pu@cefyrekon.se med namn, klass och telefonnummer. Ansökan stänger den 15 oktober.

Har ni några frågor eller funderingar hör gärna av er till ordförande Eric Svensson på ordforande@cefyrekon.se.

Om man själv är intresserad av att sitta i Cefyrekons styrelse 2018 ska man inte söka till valberedningen.

 

Vi söker löpande projekt och projektgrupper. Om du har någon idé att pitcha för oss, kontakta Cefyrekons ordförande på ordforande@cefyrekon.se.

Kontakt

Cefyrekon
Elmetorpsvägen 15
Hus 13, våning 2
291 88 Kristianstad

Copyright Grafix Studio webbdesign 2013