Rekrytering till Insparken 2018; generaler och lekledare

JA! DET ÄR DEN TIDEN PÅ ÅRET OCH OJ VAD VI HAR LÄNGTAT!
Vill du vara en del av ett härligt gäng och återuppleva tiden från insparken, och även ha chansen att påverka denna grymt roliga vecka?!
Nu kommer chansen för dig att söka till general eller lekledare inför Insparken 2018!

Sista ansökningsdag är fredag den 16e februari!
Du ansöker genom att maila ordforande.pu@cefyrekon.se med:
– ditt namn
– klass
– årskurs
– kontaktuppgifter (mejladress och telefonnummer)
– Om det är General eller Lekledare du söker

• Generalerna har ansvar för självaste projektet insparken! Generalerna har hela veckan i sina händer, och har möjligheten att bestämma hur den ska se ut! Vilken power!
Deras uppgifter är att organisera och arbeta med det administrativa, logistiken samt rekrytering av faddrar. Uppgifterna är många och ansvaret stort men även fruktansvärt roligt och lärorikt!

• Lekledare är ansiktet utåt. De ska ansvara och planerar alla aktiviteter och tävlingar! Detta inkluderar även allt material som kan behövas för dessa aktiviteter. Är du kreativ och älskar att leka och ha roligt? Då är lekledare som gjort för dig!

Detta är ett fantastiskt tillfälle att engagera sig under studietiden. Det är också meriterande på ditt CV men framförallt SÅ roligt. Du får nya vänner, erfarenheter och lärdomar men även tillfället att utveckla dina nuvarande färdigheter och utmana dina ledarkunskaper. Det viktigaste av allt, du är med och skapar den bästa veckan på hela året! Sista ansökningsdag är fredagen den 16/2, SÖK!!

Kommentera

Kontakt

Cefyrekon
Elmetorpsvägen 15
Hus 13, våning 2
291 88 Kristianstad

Copyright Grafix Studio webbdesign 2013