Rekrytering PA-dagen

Cefyrekon arbetar kontinuerligt med att externt gå utanför skolans väggar och nå ut till näringslivet och det arbetsliv som stundar i framtiden. Detta sker bland annat genom våra olika arbetsmarknadsdagar. Nu söker vi drivna och engagerade studenter som är manade att anordna en av dessa dagar under vårterminen 2017: Personalvetar-dagen. Syftet med projektet är att bjuda in företag och föreläsare som kan vara relevanta till en arbetsmarknadsdag. Arbetsmarknadsdagens innehåll bestäms mycket utifrån projektgruppens preferenser och kan bland annat bestå av mässdag, workshop, föreläsning, osv.

Nedan följer en kort beskrivning om vad varje ansvarsområde och roll innebär.

Projektledare: Den person som har det primära ansvaret och de största befogenheterna att fatta beslut om eventet. Ska leda projektet framåt tillsammans med sin projektgrupp och se till så att allt logistiskt flyter på.

Näringslivsansvarig: Den person som har den externa kontakten med företag och andra samarbetspartners för dagen. Näringslivsansvarige är även den som knyter kontakt med eventuella gästföreläsare och fortlöpande håller koll på eventets mail.

Sponsringsansvarig: Den person som har den externa kontakten med företag med fokus att hitta sponsorer och samarbetspartners till dagen.

Om detta låter intressant och utvecklande för just DIG så tveka inte. Sök några av posterna ovan. Skicka ett mail till ordforande.pu@cefyrekon.se där du skriver ditt namn, klass och vilken roll du söker till, senast måndag 24/10. Det går att söka mer än en post/person. Se då bara till att detta framgår tydligt i ditt mail. Vid eventuella frågor, skicka till samma mail.

Vi ser fram emot din ansökan.

Kommentera

Kontakt

Cefyrekon
Elmetorpsvägen 15
Hus 13, våning 2
291 88 Kristianstad

Copyright Grafix Studio webbdesign 2013