Rekrytering projektgrupp arbetsmarknadsdag 2018

Cefyrekon rekryterar till en fantastisk uppdatering av ett tidigare koncept!
Vi har tagit alla arbetsmarknadsdagar och slagit ihop till en enda storslagen dag, med mässa, inspirationsföreläsare och bankett på kvällen.

Brinner du för att skapa kontakt med företag och föreläsare för att komma fram till grymma lösningar för studenternas utveckling och framtid? Eller lockas du av att förhandla fram snygga deals och sponsringsavtal? En koordinerande person som fungerar som spindeln i nätet är kanske beskrivningen på dig? Är helt enkelt en fin middag med vackra klänningar och smokings mer ditt område?

Cefyrekon rekryterar just nu en projektgrupp till höstens stora arbetsmarknadsdag. Projektgruppen kommer att bestå av projektledare, näringslivsansvariga, sponsringsansvariga samt bankettansvariga. Detta är en dag som kommer att rikta sig åt att personalvetar- och ekonomstudenter ska få möjlighet att möta sin framtida bransch. Här får man chans att mingla med varandra, knyta viktiga kontakter och förhoppningsvis lägga grunden för framtida anställningar.

Ta chansen att vara del av planeringen för höstens viktigaste dag!
Det är inte bara en snygg rad på CV.et utan framförallt ett otroligt roligt och utvecklande arbete!
Mejla din ansökan senast den 4 maj till ordforande.pu@cefyrekon.se
Ange ditt namn, klass, mobilnummer samt vilken post du söker.

Alla ansökningar är extremt välkomna, vi söker en stor bredd på denna projektgrupp då detta kommer bli en grym dag som Cefyrekon ser mycket fram emot att lansera!

Kommentera

Copyright Grafix Studio webbdesign 2013