KPMG bjuder in till företagskväll i Malmö

kpmg_nocp_rgbDen 4 oktober bjuder KPMG in dig till en inspirationskväll med inriktning revision på vårt Malmökontor. Under kvällen får du veta mer om hur vi på KPMG jobbar för att göra skillnad och förbättra framtiden för våra kunder och vår omvärld. Du kommer inledningsvis få lära känna en av våra delägare och några av våra medarbetare som delar med sig av sina erfarenheter och berättar om sin karriär på KPMG. Därefter hålls en presentation kring vårt affärsområde revision och vilka karriärmöjligheter som KPMG erbjuder. Dessutom går vi igenom vår rekryteringsprocess och ger tips inför kommande ansökningsperioder.

Efter en gemensam middag får du tillsammans med övriga deltagare möjlighet att lösa ett revisionscase baserat på vad ni lärt er under presentationen och på så vis lära dig mer om vad revision innebär i praktiken.

Ta chansen att få värdefulla kunskaper och inblick i den spännande revisionsbranschen. Missa heller inte möjligheten att få lära känna våra medarbetare.

Resa: KPMG står för resekostnaderna tur och retur Kristianstad – Malmö för de studenter som väljer att resa med Cefyrekon.
Tid: Tåg Kristianstad-Malmö kl 14:02. (Resande med Cefyrekon ses på Kristianstad C 13.45) Tåg Malmö-Kristianstad kl 20:29.
Plats: KPMGs kontor i Malmö, Nordenskiöldsgatan 8 (senast 15:30)

Begränsat antal platser. Anmäl dig senast fredag 30 september

Ordinarie (begränsat antal platser)
Reserv (endast vid plats – Cefyrekon återkommer)

Vid frågor kontakta André, Cefyrekon, skattm@cefyrekon.se

Kommentera

Kontakt

Cefyrekon
Elmetorpsvägen 15
Hus 13, våning 2
291 88 Kristianstad

Copyright Grafix Studio webbdesign 2013