Styrelsen

Cefyrekon 2018!

När man sitter på en post i styrelsen är man med i en gemenskap som alla arbetar hårt för samma mål. Man omringas av engagerade människor, både i den egna föreningen och i alla andra liknande föreningar i Sverige. Det är dessa människor som i framtiden kommer ha chans på de bästa jobben och lyckas i karriären, och du får en unik möjlighet att skapa dig ett kontakt med alla dessa målmedvetna och drivna människor.

Cefyrekon samarbetar med företag som Grant Thornton, Länsförsäkringar, Akademikerförbundet SSR, Unionen, HR-förbundet och många flera och att arbeta för oss ger dig en speciell kontakt med dessa företag. Man blir otroligt inspirerad av att omringas av alla dessa underbara människorna och kanske till och med skapar sig vänner för livet.

Man får erfarenheter man kan använda i sin framtida yrkesroll, olika beroende på vad du vill jobba med i framtiden. Vill du bli VD, verksamhetschef eller personalchef? Då kanske du ska söka posten som Ordförande eller vice ordförande och på så sätt få ett ledarskapserfarenheter, som ju krävs för att kunna söka en chefsbefattning. Vill du jobba som revisor? Ja, då är det otroligt meriterande att ha jobbat med bokföring, budgetarbete, fakturering och bokslutsarbete under ett år i Skatte-utskottet. Är ett jobb som marknadsförare/varumärkesansvarig något du drömmer om? Ansök då till Marknadsföringsutskottet!

Låter det intressant? Har du frågor om de olika posterna eller om arbetet i styrelsen? Kontakta den sittande ordförande via ordforande@cefyrekon.se

Mer information om de olika utskotten finner du här.

Välkommen med din ansökan!

Kontakt

Cefyrekon
Elmetorpsvägen 15
Hus 13, våning 2
291 88 Kristianstad

Copyright Grafix Studio webbdesign 2013