Cefyrekon inspark

Har du blivit antagen till Högskolan Kristianstad och funderar på att vara med på Cefyrekons inspark? Då ska du fortsätta läsa för här nedan kommer informationen du behöver!

Sätt dig ner och tänk tillbaka på den roligaste dagen i ditt liv. Tänk sen på vad som hade kunnat toppa den dagen. Och tänk nu sex sådana dagar i rad. Det är insparken. På insparken finns det något och någon för alla, det är den ultimata mötesplatsen. Tillsammans med cirka 200 nollor kommer du att lotsas genom staden Kristianstad, träffa värdefulla arbetslivskontakter och se soluppgången på väg hem från nattens bravader med dina nyfunna vänner. Studenten var fantastisk men insparken… den är underbar!

I år har Cefyrekons styrelse utsett sex generaler som sedan början av mars planerat insparken 2017 in i minsta detalj, från topp till tå. Dessa generaler har lagt ner mycket kärlek, svett och tårar för att skapa en så bra start på din studietid som möjligt och hoppas att du kommer att stortrivas under insparksveckan!

Utöver den eminenta styrelsen och duktiga general-ledningen består insparksgruppen även av faddrar, lekledare, domare och fotografer. Förra året infördes positionen huvudfadder ett koncept som lever vidare även i år. Generalerna har utsett fem fadderrepresentanter som utgör huvudfaddrarna. Dessa har extra ansvar över dig, faddrarna och resten av nollorna i din grupp.

När är den? Vecka 35, för att vara exakt så startar den 28 augusti och avslutas med en finsittning 2 september

Hur gör jag? Dyk upp på högskolans skolgård under måndagsförmiddagen den 28 augusti, där finner du ett stort partytält med taggade faddrar i gula rallar som säljer nollepass till dig och därefter kommer de att göra allt de kan för att du ska få den bästa veckan i ditt liv!

Slutligen hoppas vi i insparksgruppen att du känner dig förberedd på vad som komma skall. Har du några frågor kan du vända dig till insparkens generaler på inspark@cefyrekon.se

Hoppas vi ses den 28 augusti!

Kommentera

Kontakt

Cefyrekon
Elmetorpsvägen 15
Hus 13, våning 2
291 88 Kristianstad

Copyright Grafix Studio webbdesign 2013