Vi söker projektgrupp inför PA-dagen 2018!

Snart är det dags för PA-dagen 2018!!
Vi söker därför engagerade studenter som vill vara med och anordna denna dagen. Syftet med projektet är att bjuda in företag och föreläsare som kan vara relevanta till en arbetsmarknadsdag med inriktning personal och arbetsliv.
Är du intresserad? Tveka inte att skicka ett mail till ordforande.pu@cefyrekon.se med:

– namn
– klass
– samt vilken position du söker (projektledare, näringslivsansvarig eller sponsringsansvarig)! OBS! Sista ansökningsdagen är 14 februari.

Projektledare: Den person som har det primära ansvaret och som ska leda projektet framåt tillsammans med sin projektgrupp och se till så att allt logistiskt flyter på.

Näringslivsansvarig: Den person som har den externa kontakten med företag och andra samarbetspartners för dagen. Näringslivsansvarige är även den som knyter kontakt med eventuella gästföreläsare och fortlöpande håller koll på eventets mail.

Sponsringsansvarig: Den person som har den externa kontakten med företag med fokus att hitta sponsorer och samarbetspartners till dagen.

Om detta låter intressant och utvecklande för just dig så tveka inte. Det går att söka mer än en post/person. Vid eventuella frågor, skicka till samma mail som vid anmälan.

Vi ser fram emot din ansökan!

Kommentera

Kontakt

Cefyrekon
Elmetorpsvägen 15
Hus 13, våning 2
291 88 Kristianstad

Copyright Grafix Studio webbdesign 2013